Tot i no ser una activitat organitzada per l’AMPA, aprofitem la web per donar a conèixer les activitats que es faran per finançar la sortida sense haver de recórrer a l’aportació econòmica de la família (o, si més no, que aquesta es pugui reduir).

Aquesta sortida és una activitat de cap de setmana pensada perquè els alumnes, que han compartit nou anys de vivències a l’escola i començaran l’institut el curs vinent, puguin acomiadar-se amb una última experiència comuna. Aquest curs la sortida es realitzarà els dies 15 i 16 de juny de 2019.

La realització del projecte comporta per part dels pares i alumnes: la planificació de les actuacions, el repartiment i la cura de les tasques, la comptabilitat, el treball en equip… La premissa és arriscar el menys possible i a obtenir el màxim de guanys.

Les actuacions que es duran a terme al llarg del curs seran: venda de dessuadores, loteria de Nadal, manualitats, lluminetes, roses per Sant Jordi…. i moltes altres que us anirem informant al llarg del curs.

Activitats en curs

 17a Fira de Nadal al Kursaal  

Un any més, els alumnes de sisè de la Flama els trobareu a la Fira de Nadal que organitza Imagina’t al pati del Kursaal el proper dissabte 15 de desembre de 17h a 19h de la tarda.

Us animem a que passeu pel nostre estand i adquiriu algun dels articles de regal i manualitats que els alumnes de sisè han fet per a l’ocasió amb l’objectiu de finançar la sortida de final de curs.

 Venda de dessuadores  

Els propers dies 31 d’agost a la tarda i 1 de setembre al matí, aprofitarem les Jornades de Benvinguda a l’escola per vendre dessuadores dissenyades per nosaltres de les talles 4/5, 6/8 i 10/12. El pagament s’haurà de fer en efectiu.

En el cas que no us sigui possible comprar-ne durant les jornades, podreu fer una comanda enviant un correu a socflamero@gmail.com on us confirmaran que hi hagi talles. Posteriorment, us demanarem que feu una transferència bancària al compte corrent: ES23 00810049 5700 0237 2244 tot indicant el nom de l’alumne/a, la talla i el curs.

Al novembre la classe farà una nova comanda amb talles grans per als pares i mares que en vulguin comprar.

Us hi esperem!

Talles adult

Talles nen/a

4/5 6/8 10/12
Llarg 53 cm 56 cm 59 cm
Ample 43 cm 46 cm 49 cm

 Venda de loteria  

Enguany els alumnes de sisè curs han posat en marxa la venda de loteria de Nadal pel sorteig del 22 de desembre amb el número 52939 amb l’objectiu de recaptar diners per la sortida de final de curs.

Podeu comprar les participacions directament als pares o mares dels alumnes de sisè, o bé, al despatx de l’AMPA a partir de l’1 d’octubre de 12:30 a 13h i de 16:30h a 17:30h.

La participació val 2.5 € i són 2,00€ pel sorteig i 0,5 € pels alumnes de sisè.

Vinga, animeu-vos tots que segur que ens toca!!!