El TELEGRAM és una aplicació mòbil totalment gratuïta i es pot fer servir en tots els dispositius mòbils intel·ligents. Com a característiques bàsiques ens permet assegurar l’anonimat de totes les persones que hi participin al canal de l’AMPA i la comunicació unidireccional (l’AMPA enviarà missatges però no es podrà establir cap tipus de diàleg, l’aplicació no ho permet).

Esperem d’aquesta manera arribar a més famílies i que tothom tingui la informació necessària. Aquest nou sistema de comunicació, ara per ara, no substituirà el WhatsApp gestionat pels compromissaris de cada classe.

Us expliquem pas a pas com descarregar-vos l’aplicació al vostre dispositiu i com unir-se al canal de comunicació de l’AMPA:

  1.  Ves a la «botiga» d’aplicacions del teu mòbil. Si és Android al PlayStore i si és Apple a l’AppleStore.
  2. Fes una cerca amb el nom TELEGRAM i descarrega l’aplicació al teu mòbil.
  3. Quan accedeixis per primer cop et demanarà el teu número de telèfon. Un cop introduït o bé et farà arribar un codi, o bé rebràs una trucada que NO HAS D’AGAFAR. És el sistema de verificació de l’aplicació mòbil per demostrar que no ets un robot.
  4. Quan el tinguis instal·lat, clica el següent enllaç (des del telèfon mòbil)  per accedir al canal de l’AMPA https://t.me/joinchat/AAAAAEfOL2FwVnivoyQIKA i obre’l amb l’aplicació TELEGRAM
  5. Un cop accedeixis al canal cal donar l’opció «Unir-se», a partir de llavors rebràs tots els missatges d’aquest canal.

Esperem comptar amb la vostra participació. Aquest sistema us permetrà estar informats en tot moment.