Notícies2018-09-29T06:39:03+02:00

NOTÍCIES DE L’AMPA

Inscripció al bus de tornada de la jornada intensiva

Hola Famílies!
Us fem saber que ja podeu formalitzar la inscripció al bus de tornada de les 3 de la tarda per als dies de la Jornada Intensiva del curs 2018/2019 en el següent enllaç: https://forms.gle/bCzhF6UUjLW4DQHc9

Teniu temps fins a divendres dia 24 de maig. Està obert a totes les famílies, tinguin o no el servei de bus contractat de la tarda.

Per altra banda, us volem informar que s'ha arribat al mínim nombre d'inscrits del Casal del CAE i del Gimnàs GIMBE, i per tant, ambdues es duran a terme.

17 Maig 2019|Categories: Comissió d'extraescolars, Comissió de transport|

Sol·licitud per ser família acollidora de l’auxiliar d’anglès curs 2019-20

Benvolgudes famílies, en aquest post teniu els requisits i els passos a seguir per ser família acollidora de l'auxiliar de conversa d'anglès de cara al proper any. Hi ha temps per presentar la sol·licitud fins al 20 de maig.

6 Maig 2019|Categories: Comissió English-Flama|

Roses de Sant Jordi

Hola famílies!
Com ja sabeu, avui els pares, nens i nenes de sisè han posat una paradeta de roses al Passeig Pere III amb l'objectiu de recaptar diners per la sortida de final de curs. Us volem fer saber que l'activitat ha estat tot un èxit ja que no ens ha quedat ni una rosa per vendre! (d'un total de 600). Mil gràcies a tots i totes els que hi heu col·laborat! Aquí us deixem una petita mostra de fotos!

23 Abril 2019|Categories: Sisè|

Convocatòria d’Assemblea Extraordinària d’AMPA el dia 29 d’abril de 2019

La Junta de l'AMPA us convoca el dilluns dia 29 d’abril de 2019 a les 21.00 h al gimnàs de l'escola, a l’Assemblea Extraordinària de l'AMPA amb el següent ordre del dia:
ORDRE DEL DIA
1.-Aprovació de la gratuïtat del servei de transport a canvi del traspàs de la seva gestió al Consell Comarcal.
La vostra presència és molt important!

15 Abril 2019|Categories: President/a AMPA|

Campus setmana santa al Cube

El proper mes d’abril es realitzarà el campus de setmana Santa del Grup Cube. A tots aquells nens i nenes interessats de la Flama, el Cube els hi farà preu d'abonat/da. L’únic pas a seguir per les famílies que vulguin fer la inscripció és adjuntar el document de AMPA (adjunt) i fer presencialment la inscripció a les recepcions dels centres.

28 Març 2019|Categories: Comissió d'extraescolars|

Convocatòria d’Assemblea Extraordinària d’AMPA

L'AMPA us convoca a una Assemblea Extraordinària el proper dijous 4 d'abril de 2019 a les 21h amb l'objectiu principal d'aprovar o no un canvi en la categoria d'auxiliar de conversa (a categoria Plus+) de cara al proper curs. Aquesta nova categoria permetria tenir un auxiliar de conversa molt més qualificat/da (amb estudis relacionats amb l'educació), però a la vegada, comportaria un increment de quota. També aprofitarem l'assemblea per parlar de les colònies d'estiu d'enguany i de les últimes novetats en la construcció de la nova cuina per la Flama.

25 Març 2019|Categories: General, President/a AMPA|
This website uses cookies and third party services. Ok