Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que ja estem planificant la temporada 2020 – 2021 de l’entitat Futbol Flama.

Us informem que degut a la situació extraordinària del Covid-19, de les diferents fases de desconfinament i pel compliment de les diferents mesures de seguretat i higiene exigides legalment, des de la direcció de l’Escola Flama se’ns ha comunicat que, a data d’avui, no es podran iniciar els entrenaments a l’escola durant el mes de setembre i no saben fins quan tindrem autorització.

Com bé sabeu, aquestes normatives de seguretat i higiene s’estan modificant constantment i, d’aquí a setembre, podrien haver-hi canvis. Però davant la possibilitat que no puguem entrenar a la nostra escola, estem treballant amb altres opcions per poder iniciar la temporada esportiva.

L’opció alternativa en la que estem treballant és la de realitzar els entrenaments en el camp de futbol municipal Mion-Puigberenguer.

Estem arribant a diferents acords amb el Futbol Club Pirinaica per entrenar els mateixos dies i horaris dels que disposem a l’escola.

Depenent de la disponibilitat d’espai, algun entrenament es podrà realitzar en gespa artificial i en el cas que no hi hagi espai al camp, s’adequarà l’espai on fèiem els partits fa dues temporades (superfície de terra).

Cada família hauria de portar al seu fill/a a la instal·lació i es modificarien una mica els horaris d’entrenaments, que serien els següents:

 

Us recordem que una vegada disposem de l’autorització per iniciar els entrenaments a l’espai esportiu de l’escola, així ho farem.

Per continuar planificant la temporada vinent, caldria que els esportistes que encara no han confirmat la seva continuïtat ens diguessin quelcom per acabar de concretar els diferents equips.

Per finalitzar, si qualsevol família de l’escola Flama l’any passat no va realitzar l’activitat extraescolar de futbol i aquest any volguessin inscriure’s, poden fer una preinscripció mitjançant el correu electrònic: flamafutbol20@gmail.com

Des de Futbol Flama, continuem treballant i esforçant-nos pel bé dels nostres esportistes i pel projecte esportiu de l’entitat. I entre tots, entrenadors, mares, pares i esportistes ho aconseguirem.

HI SOM!

 

Podeu descarregar la nota al següent enllaç:

https://www.ampaflama.cat/wp-content/uploads/Nota-informativa-inici-temporada-2020-2021.pdf