Benvolgudes famílies,

Com cada any, després d’unes ben merescudes vacances, l’AMPA organitza un dies abans de l’inici del nou curs les Jornades de Benvinguda. Enguany aquestes jornades es realitzaran el divendres 31 d’agost a la tarda, de 17 a 19h, i el dissabte 1 de setembre, al matí de 10 a 13h.

Aquestes jornades tenen l’objectiu de:

 • Recollir el CARNET DE TRANSPORT, conèixer el número de bus assignat i el seu recorregut.
 • FER CANVIS de les activitats extraescolars, transport i menjador (respecte a la inscripció feta a finals del juny-principis de juliol).
 • Comprar SAMARRETES i DESSUADORES (opcional).
 • Demanar el DOCUMENT JUSTIFICATIU DE LA PERTINENÇA DE L’AMPA per fer els cursos de natació a les Piscines Municipals, DUO i GIMBE.

Transport

A les Jornades de Benvinguda podreu:

 • Modificar els dies de la setmana que agafareu el bus (matí o tarda) sense canviar de parada (respecte les inscripcions).
 • Sol·licitar una alta del servei de transport (per aquells que no hagin fet la inscripció al juliol). En aquest cas us inscriureu a una llista d’espera. La comissió de transport avaluarà cas per cas a partir de les demandes i de la disponibilitat d’espai als autobusos.
 • Fer canvis de parada dins de la mateixa línia de bus assignada.
 • Fer canvis de parada en una altra línia de bus diferent a l’assignada. En aquest cas, també us haureu d’inscriure a una llista d’espera. La comissió de transport avaluarà, cas per cas, a partir de les demandes i de la disponibilitat d’espai als autobusos.

Durant el curs podreu fer canvis de transport a través d’un FORMULARI penjat a la web www.ampaflama.cat/formularis/, abans de les 15h, en els casos següents:

 • L’alumne/a no faci servir el bus (en el cas que el vinguin a buscar a l’escola).
 • L’alumne/a faci servir el bus en un dia no contractat prèviament (dins de la mateixa parada i línia contractada), com per exemple, en el cas que aquell dia no es quedi a una extraescolar de tarda.
 • L’alumne/a vol fer un canvi de parada dins de la mateixa línia.
 • L’alumne/a vol fer un viatge esporàdic (per aquells alumnes que no tenen servei de bus contractat, o bé, volen agafar el bus d’una altra línia). En aquest cas, el dia d’abans s’haurà de trucar a la Carme Duocastella i fer la consulta per saber si hi hauran places disponibles al dia següent dins de la línia sol·licitada. Un cop confirmada la disponibilitat de places, el dia que es tingui previst fer el viatge esporàdic s’haurà de fer la comunicació a través del formulari.

Qualsevol dubte us el resoldrem a través del correu electrònic transport-ampa@ampaflama.cat , o bé, de forma presencial a les Jornades de Benvinguda.

Extraescolars

Durant aquests dos dies de benvinguda podreu fer les modificacions que cregueu pertinents (altes o/i baixes d’extraescolars) respecte la inscripció que veu fer al juliol. Heu de tenir en compte que hi haurà activitats on ja no quedaran places lliures. Si esteu interessats en alguna d’aquestes, us haureu d’inscriure a una llista d’espera per si es produeix alguna baixa.

Des de la comissió us animem a apuntar-vos a les extraescolars de BÀSQUET, EXPERIMENTACIÓ, TALLER DEL BOSC i AULA D’ESTUDI. Clicant els enllaços obtindreu més informació!

Durant el curs podreu sol·licitar l’ús esporàdic d’ESPAI DE JOC (fins a 2n) a través d’un FORMULARI penjat a la web www.ampaflama.cat/formularis, abans de les 15h.

Qualsevol dubte us el resoldrem durant les Jornades de Benvinguda o mitjançant el correu electrònic extra-ampa@ampaflama.cat.

Menjador

Durant aquests dos dies es podran modificar les opcions triades a les inscripcions realitzades al juliol (donar-vos d’alta, de baixa, canviar d’usuari fix a esporàdic o a l’inrevés).

És molt important fer-nos saber si teniu al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries. En el cas que sigui així, ens haureu de portar un informe mèdic.

Durant el curs podreu fer canvis de menjador a través d’un FORMULARI penjat a la web www.ampaflama.cat/formularis, abans de les 9 del matí del dia en qüestió, en els casos següents:

 • L’alumne/a utilitzarà avui el servei de menjador (servei esporàdic).
 • L’alumne/a requereix avui una dieta tova.
 • L’alumne/a no utilitzarà avui el servei de menjador (servei fix – sol·licitud de devolució).

Per a qualsevol dubte us el resoldrem durant les jornades de benvinguda o mitjançant el correu electrònic menjador-ampa@ampaflama.cat.

Properament activarem els formularis citats anteriorment.

Benvinguts al nou curs!