Inscripció d’extraescolars

 

Les inscripcions a les activitats extraescolars estaran obertes a través d’AMPASOFT des d’avui fins el dia 17 de juliol  (23.59h). En aquest enllaç teniu la graella de les activitats ofertades:

https://www.ampaflama.cat/extraescolars/

Com fer les inscripcions amb AMPASOFT?

És molt important que abans que s’obri el període de preinscripció comproveu que podeu entrar a Ampasoft amb el vostre usuari i contrasenya. Us recordem que si hi ha més sol·licituds que places ofertades en una determinada extraescolar l’assignació es farà per ordre d’inscripció.

Es poden donar tres casos:

  1. Que el pare/mare sigui un usuari nou (famílies de P3, nous alumnes, etc.). En aquest cas, la comissió d’informàtica us enviarà un correu electrònic (si veieu que no el rebeu, mireu la paperera o altres safates) amb un enllaç que s’haurà de clicar per generar la contrasenya.  IMPORTANT: L’enllaç serà vàlid durant 24 hores. Si us caduqués s’haurà de sol·licitar aquest enllaç a la comissió a través del correu: gestiotic@ampaflama.cat.

 

Els passos per fer les inscripcions a extraescolars i menjador amb AMPASOFT són els següents:

PAS 1: Entrar a https://ampaflama.ampasoft.net/login_ampasoft i posar el vostre nom d’usuari (correu electrònic) i contrasenya.

PAS 2: Seleccionar el curs 2022-2023 a la banda superior de la pàgina.

 PAS 3: Clicar el nom de la família en el requadre blau situat a la banda esquerra de la pantalla:

PAS 4: Seleccionar el nom del fill/a pel qual voleu fer la preinscripció.

En seleccionar el fill/a us sortiran les opcions d’activitats extraescolars i menjador a les que pot optar en funció del curs que faci durant el 2020-2021.

PAS 5: Clicar TOTES les activitats extraescolars i dies de menjador fixos als que voleu inscriure el vostre fill/a.

PAS 6: Un cop seleccionades totes les activitats clicar el botó “Realitzar preinscripció” que es troba sota el nom del fill/a.

 

PREINSCRIPCIÓ REALITZADA!!!

 

Torneu a fer el mateix procediment per cadascun dels fills/es que tingueu.

Un cop realitzada la preinscripció rebreu al vostre correu electrònic un mail de confirmació de la preinscripció amb les dades del fill/a, les activitats a les quals ha estat incrit/a i el número de preinscripció assignat automàticament. En cap cas aquest mail implica que el vostre fill/a hagi estat acceptat en l’activitat extraescolar. En pocs dies rebreu un correu d’extraescolars en què se us comunicarà si el vostre fill/a ha entrat a l’activitat o resta en llista d’espera.

 

Per qualsevol dubte o aclariment envieu un correu a: gestiotic@ampaflama.cat.