Benvolgudes famílies de P3,

En aquest enllaç us podeu inscriure a les activitats extraescolars https://forms.gle/h3BwqGZhdvMsnHMYA per al proper curs 2019-2020.

El formulari d’inscripció és nominal i únic per cada alumne/a. Així doncs, aquelles famílies que tingueu més d’un fill/a que sigui alumne/a de l’escola La Flama el curs vinent, haureu d’omplir aquest formulari per cadascun d’ells/es.

Les inscripcions es gestionaran per escrupolós ordre d’arribada per tots els serveis. Només es tindrà en compte l’última inscripció de cada alumne/a, descartant totes les inscripcions anteriors.

El formulari recull les dades del responsable de la inscripció i les dades de l’alumne/a. En enllestir-lo, us serà enviat un correu electrònic a l’adreça indicada a continuació amb el resum de les vostres respostes. Reviseu si cal la carpeta de correu brossa o no desitjat (Spam). Si no rebeu el correu, significa que no s’ha enllestit correctament el procés d’inscripció i caldrà tornar-lo a complimentar.

En realitzar aquest formulari accepteu que l’AMPA reculli i tracti la informació introduïda per gestionar les inscripcions.

Les extraescolars que  el vostre fill o filla podrà gaudir són:

El SERVEI DESPERTADOR està gestionat pel CAE, i tindrà un preu aproximat de 22 euros mensuals pels 5 dies de la setmana. Només es realitzarà si s’arriba amb un mínim de 20 inscrits. Les mares i els pares seran els responsables de portar i deixar els nens/es, ja esmorzats, a l’aula entre les 07:45 i les 08:30h (s’accedirà per la porta que hi ha al costat de la plaça amb pedretes).

El SERVEI D’ESPAI DE JOC està gestionat pel CAE, i el preu dependrà de si el vostre/a fill/a es queda 1 dia a la setmana, 2 dies, 3 dies o més. En el formulari es pot seleccionar els dies de la setmana en què l’alumne/a utilitzarà el servei d’espai de joc de forma fixe (1 dia: 12€, 2dies: 20€, 3 a 5 dies: 25€). També hi ha l’opció de quedar-se algun dia de forma esporàdica a un preu aproximat de 3,5€/dia, si hi ha places disponibles. No cal especificar-ho en aquest formulari.Trobareu més informació de l’activitat a: https://www.ampaflama.cat/extraescolars/espai-de-joc/