Benvolgudes famílies, en aquest post teniu la informació que ens ha passat les Piscines Municipals de Manresa pel proper curs escolar 2020-2021. Per poder gaudir del preu especial de les escoles al setembre haureu de portar el “Justificant de pertinença a l’AMPA” a la Carme Duocastella perquè li posi el segell, i retornar-lo el més aviat possible a les piscines.

Us agrairíem també que si teniu intenció de fer la pre-inscripció envieu un correu a natacio@ampaflama.cat per tenir una llista dels apuntats.

 

INFORMACIÓ CURSETS DE NATACIÓ EXTRAESCOLARS 2020-21

Ens posem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos tota la informació referent als cursos infantils de natació de les Piscines Municipals de Manresa pel proper curs escolar 2020-2021:

-Dates dels trimestres:

Els cursets es duran a terme en aquests períodes:

  • 1r Trimestre: 21 de setembre fins el 22 de desembre de 2020
  • 2nTrimestre: 11 de gener fins el 27 de març de 2021
  • 3r Trimestre: 06 d’abril fins el 22 de juny de 2021

Per a festius consultar el calendari de l’activitat, el qual podreu trobar a la recepció del centre i a www.piscinesmanresa.cat.

-Horaris de les sessions:

Les sessions tindran una durada de 45 minuts de dilluns a divendres. Es pot escollir qualsevol dia. L’horari de les sessions serà el següent:

    • 17:10-17:55h
    • 18:00-18:45h
    • 18:50-19:35h

-Preus:

El preu de tarifa pel curs 2020-21 és de 107,70€/trimestre.

A les AMPES i/o escoles us oferim un preu de 86,15€/trimestre per aquesta activitat extraescolar.

Per a poder aplicar aquest preu especial és imprescindible que hi hagi un mínim de 5 alumnes de l’escola inscrits als cursets.

-Períodes d´inscripció:

Hi haurà un període previ de preinscripció preferent per tots els alumnes que hagin finalitzat el curs 2019/20 del 29 de juny al 05 de juliol. Aquestes inscripcions preferents es podran fer online mitjançant un enllaç que rebran els pares dels nens/es que hagin finalitzat el curs. També podran ser presencials a la recepció  de les Piscines Municipals. A la inscripció preferent presencial també podran acollir-se els germans dels alumnes que hagin finalitzat el curs 2019/20.

A partir del  06 de juliol i fins el 06 de setembre s’obrirà la preinscripció per la resta d’alumnes (per qualsevol dubte trucar a les piscines municipals).

Us recordem que els alumnes no hauran de fer el pagament a l’AMPA. Sinó que cada família farà el pagament directament al Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa mitjançant domiciliació bancaria. És imprescindible portar el número de compte en el moment de fer la inscripció i un document justificatiu de la pertinença a l’AMPA. Al final d’aquest document us adjuntem un model que podeu utilitzar com a justificant sempre i quan sigui correctament emplenat i porti el segell de l’AMPA.

Les baixes o canvi de dia i/o hora s’han de notificar presencialment a la recepció de les piscines municipals de Manresa abans de l’inici del darrer mes del trimestre en curs.

NOTA IMPORTANT: Degut a la incertesa creada davant la COVID19, treballem amb la suposició de que els cursets de natació podran realitzar-se de forma habitual. Si d’aquí a l’inici de l’activitat aquesta s’ha de veure modificada per ajustar-se a la normativa vigent en aquell moment us ho farem saber. En el cas que les ràtios dels grups s’hagin de modificar, l’assignació de places es farà sempre per ordre d’inscripció.

Esperem poder comptar amb vosaltres per a aquest proper curs escolar 2020-2021!!

 

Atentament,

Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa


 

Descarrega’t el justificant de pertinença a l’AMPA clicant al següent enllaç:

—> Justificant de pertinença a l’AMPA