Amb aquest servei es vol oferir als pares/mares de l’escola Flama un servei d’acollida matinal per als seus fills abans de l’inici de les classes.

El preu del servei és de 25€/mes. Si us interessa un dia esporàdic, primer haureu de demanar el dia abans a la Carme si hi queden places lliures, i  abans de les 17h del dia anterior omplir un formulari que hi ha penjat a la web. El preu del tiquet esporàdic és de 3,5 €/dia.

En cas d’urgència i no poder contactar amb la Carme el dia abans, s’ha d’omplir igualment el formulari que hi ha penjat a la web i es podrà accedir al servei el dia següent sempre i quan el número de nens que hi ha aquell dia no superi la ràtio màxima. Sempre es donarà prioritat als esporàdics fixos que hagin sol·licitat el servei prèviament a la Carme.

El servei està actiu a partir de ¾ de 8 del matí. A les 8:30h la porta es tanca i no es pot accedir al servei. L’entrada es fa per la porta de les pedretes. Els pares han d’acompanyar el nen o nena fins a l’entrada de la classe de P5.

Els nens i nenes podran  llegir contes, fer els deures, etc. Es tracta de fer activitats pausades. No està permès esmorzar.

Quan arriba l’hora d’entrar a l’aula, la monitora acompanyarà els més petits fins a les classes.

Activitat oferta per a tots els cursos.

Cursos: P3 a 6è
Dia i hora activitat: Tots els dies de 7:45 fins a les 9:00h
Hora d’entrada: De les 7:45 fins a les 8:30 h.
Formulari espai de joc