Amb aquest servei es vol oferir als pares/mares de l’escola Flama un servei d’acollida matinal per als seus fills abans de l’inici de les classes.

Si us interessa un dia esporàdic, primer haureu de demanar el dia abans a la Carme si hi queden places lliures, i  abans de les 17h del dia anterior omplir un formulari que hi ha penjat en aquesta mateixa pàgina o a l’inici. El preu del tiquet esporàdic és de 4,8 €/dia.

En cas d’urgència i no poder contactar amb la Carme el dia abans, s’ha d’omplir igualment el formulari que hi ha penjat a la web i es podrà accedir al servei el dia següent sempre i quan el número de nens que hi ha aquell dia no superi la ràtio màxima. Sempre es donarà prioritat als esporàdics fixos que hagin sol·licitat el servei prèviament a la Carme.

El servei està actiu a partir de ¾ de 8 del matí. A les 8:30h la porta es tanca i no es pot accedir al servei. L’entrada es fa per la porta de les pedretes. Els pares han d’acompanyar el nen o nena fins a l’entrada de la classe de P5.

Els nens i nenes podran  llegir contes, fer els deures, etc. Es tracta de fer activitats pausades. No està permès esmorzar.

Quan arriba l’hora d’entrar a l’aula, la monitora acompanyarà els més petits fins a les classes.

Activitat oferta per a tots els cursos.

despertador@ampaflama.cat

Formulari espai de joc i hora despertador