Des de l’AMPA de l’Escola Flama volem donar la benvinguda al nou curs, especialment a les noves famílies que aquest any us incorporeu a l’escola.

Totes les famílies esteu convidades a la Festa de Benvinguda per tal de compartir una estona plegats abans de l’inici de curs; i per a les nouvingudes, serà un bon moment per conèixer altres famílies de la vostra classe i de l’escola, compartir dubtes i experiències i passar junts una bona estona.

El dia de la Festa de Benvinguda serà el dissabte 14 de setembre de les 10:30 fins a les 14:00 hores. Hi hauran jocs pels nens/es, venda de samarretes i botifarrada per tots aquells qui vulguin. El preu de la botifarra + beguda + samarreta serà de 6 euros per persona.

Per tal de fer més fàcil l’organització de la festa totes les famílies que hi vulguin assistir haureu de comunicar-ho als compromissaris en el grup de whatsapp abans del dia 3 de setembre, dient el nom de la família, quants hi assistireu i si teniu alguna intolerància alimentària o al·lèrgia.

Les famílies de P3 que encara no teniu grup de whatsapp, podeu apuntar-vos en una llista el mateix dia de la reunió de curs amb la mestra.

No us la perdeu!