L’activitat extraescolar d’anglès que des de Friends portem a terme a l’escola Flama es basa en un enfocament completament comunicatiu.

Amb els alumnes més petits (fins a 5 anys) s’utilitza un mètode d’immersió total en anglès (el que significa que les classes són 100% en anglès), que ens permet portar-los a un món de jocs, històries, personatges, cançons i teatre sempre 100% en anglès.

Aquest mètode d’immersió total permet als alumnes, no només aprendre vocabulari, sinó també les estructures de l’anglès i emprar la llengua creativament. Aquest mètode emula l’aprenentatge de la llengua materna, és per aquest motiu que els resultats són immillorables.

Els alumnes a partir de 6 anys (a partir de 1r) segueixen estudiant amb el mètode d’immersió total, encara que per a aquestes edats els personatges i les activitats han canviat, s’han adaptat a la seva maduresa. En aquesta etapa, a més a més, s’anima a alumnes i pares a què complementin la nostra tasca amb més hores d’exposició a l’anglès fora de l’aula a través de recursos online (vídeos, jocs, etc.).

El professorat és titulat i amb formació i experiència específica de cada edat, és per això que en tot moment poden ajudar als alumnes a assolir els objectius de cada curs amb satisfacció.