Categories i distàncies:

▪ Aleví (5è i 6è): 1.500 m ( Masc) i 1.300 m (Fem)
▪ Benjamí (3r i 4t): 1.000 m
▪ Prebenjamí (1r i 2n): 500 m
▪ Mini (P3, P4, P5): 200 m
▪ Cursa en Familia: 1.000 m (*)

Dates i lloc:
7 d’octubre: Sant Vicenç de Castellet
21 d’octubre: Súria (**)
28 d’octubre: Castellnou de Bages(**)
11 de novembre: Moià(**)
18 de novembre: Sallent(**)
25 de novembre: Calders
2 de desembre: Manresa
16 de desembre: Navarcles
13 de gener: Sant Fruitos de Bages(**)
20 de gener: Sant Joan de Vilatorrada
27 de gener: Cardona(**)
3 de febrer: Santpedor

**Proves amb modalitat “cursa en família”: Aquesta prova, no competitiva, que consta de 1.000 metres serà desenvolupada en parelles formades per membres d’una mateixa família (un nen/a de categoria prebenjamí a cadet més un membre adult de la seva família). Aquest binomi pot anar variant en quant a la persona adulta, ja que al no ser competitiva el que computarà serà la participació de la família pel reconeixement al final de la fase comarcal. La inscripció s’haurà de fer in situ al lloc de la prova setmanal abans de l’inici de la jornada (de 09:30 a 10:00 hores) i estarà limitada a un màxim de 100 parelles per prova.

Els anys anteriors la prova per als alevins tenia lloc entre les 10.55 h i les 11.25 h, per als benjamins entre les 11.35 h i les12.05 h, per als prebenjamins entre les 12.15 h i les 12.45 h, i per als minis entre les 12.55 h i les 13.05 h. Aquest any no han confirmat els horaris.

Preu:
El preu per a participar en els cros escolars és de 17€. Aquest import, que inclou la mutualització del participant i que s’us passaria en un proper rebut bancari, dóna dret a participar en totes les proves de cros abans esmentades però també a totes les activitats individuals organitzades pel Consell Esportiu del Bages (escacs, natació, duatló…). Aquest preu inclou el xip (personal i intransferible).

Per aquells nois/es que ja disposen del xip blau des de cursos anteriors la inscripció serà de 14 € i s’haurà de fer constar el numero del xip a la inscripció.

Els nens/es inscrits a l’extraescolar de futbol (únicament els que estiguin inscrits a la lliga del Consell Esportiu del Bages) i que participin en els partits dels dissabtes no han de pagar aquests 17€. Igualment per aquells que desitgin córrer únicament el cros de Manresa (a aquest cros s’hi participa com a escola i uns dies abans de la prova us passarem més informació).

Inscripcions:
Per facilitar la feina al Consell Esportiu del Bages i a l’Ampa de l’escola seria convenient que si teniu pensat córrer alguna prova de cros, a banda de la de Manresa,realitzéssiu la inscripció aquesta mateixa setmana. En el cas que sapigueu a quins crossos penseu venir també ens ho podeu dir per facilitar la logística al Consell Esportiu.

Aquest any canviarem les samarretes tècnica de màniga curta amb el logo de l’escola. Aquesta samarreta és gratuïta sempre que es participi en un mínim de tres cros. En cas contrari s’haurà d’abonar ( el preu aproximat és de 6€ falta acabar de confirmar).

(*) Aquest curs només es farà una comanda de samarretes: dijous 27 de setembre.

Les families que vulgueu inscriure els vostres fills tindreu que fer la inscripció abans de dijous 27 de setembre.

Per a inscriure’s als cros escolars cal enviar un correu a cros@ampaflama.cat indicant la següent informació:
▪ Nom i cognoms
▪ Curs i data de naixement
▪ Codi de la targeta sanitària (4 lletres i 10 números)
▪ Talla samarreta (4, 8 o 12) ​(són talles justes de mida).
# Els que ja teniu el xip d’altres anys no oblideu posar el número de xip.