Benvolgudes famílies, aquí teniu tota la informació del cros escolar d’aquest curs:

Categories i distàncies:

▪ Aleví (5è i 6è): 1.500 m ( Masc) i 1.300 m (Fem)
▪ Benjamí (3r i 4t): 1.000 m
▪ Prebenjamí (1r i 2n): 500 m
▪ Mini (P3, P4, P5): 200 m
▪ Cursa en Familia: 1.000 m (*)

Dates i lloc:

6 d’octubre: Sant Vicenç de Castellet
20 d’octubre: Súria (*)
27 d’octubre: Castellnou de Bages (*)
10 de novembre: Moià (*)
17 de novembre: Sallent (*)
24 de novembre: Monistrol de Calders
1 de desembre: Manresa
15 de desembre: Sant Fruitós de Bages (*)
12 de gener: Sant Joan de Vilatorrada
19 de gener: Navarcles
26 de gener: Cardona (*)
2 de febrer: Santpedor

(*)Proves amb modalitat “cursa en família”: Aquesta prova, no competitiva, que consta de 1.000 metres serà desenvolupada en parelles formades per membres d’una mateixa família (un nen/a de categoria prebenjamí a cadet més un membre adult de la seva família). Aquest binomi pot anar variant en quant a la persona adulta, ja que al no ser competitiva el que computarà serà la participació de la família pel reconeixement al final de la fase comarcal. La inscripció s’haurà de fer in situ al lloc de la prova setmanal abans de l’inici de la jornada (de 09:30 a 10:00 hores) i estarà limitada a un màxim de 100 parelles per prova. Ja us anirem informant dels municipis on es realitzarà aquesta prova.

Preu:

El preu per a participar en els cros escolars és de 20€. Aquest import, que inclou el braçalet- xip i la mutualització del participant i que s’us passaria en un proper rebut bancari, dóna dret a participar en totes les proves de cros abans esmentades però també a totes les activitats individuals organitzades pel Consell Esportiu del Bages (escacs, natació, duatló…). El braçalet és personal i intransferible.
Per aquells nois i noies que ja disposen del xip blau desde el curs 2016/17, la inscripció serà de 17€ i s’haura de fer constar el número de xip a la inscripció.

Els nens/es inscrits a l’extraescolar de futbol (únicament els que estiguin inscrits a la lliga del Consell Esportiu del Bages) i que participin en els partits dels dissabtes no han de pagar aquests 17€. Igualment per aquells que desitgin córrer únicament el cros de Manresa. (A aquest cros s’hi participa com a escola i uns dies abans de la prova us passarem més informació).

Inscripcions:

Per facilitar la feina al Consell Esportiu del Bages i a l’Ampa de l’escola seria convenient que si teniu pensat córrer alguna prova de cros, a banda de la de Manresa, realitzéssiu la inscripció abans del dia 25 de setembre. En el cas que sapigueu a quins crossos penseu venir també ens ho podeu dir per facilitar la logística al Consell Esportiu.

Els nens que no van participar l’any passat als crossos podran sol·licitar una samarreta tècnica de màniga curta amb el logo de l’escola (*).Aquesta samarreta és gratuïta sempre que es participi en un mínim de tres cros. En cas contrari s’haurà d’abonar 4€.

(*) Aquest curs només es farà una comanda de samarretes: dimarts 25 de setembre.

Per a inscriure’s als cros escolars cal enviar un correu a cros@ampaflama.cat indicant la següent informació:

▪ Nom i cognoms
▪ Curs i data de naixement
▪ Codi de la targeta sanitària (4 lletres i 10 números)
▪ Talla samarreta (4, 8 o 12) ​(són talles justes de mida). Només per als no inscrits l’any passat.

 

cros-escolar-2019-20.pdf