Benvolgudes famílies,

L’AMPA us convoca a una Assemblea Extraordinària el proper dijous 4 d’abril de 2019 a les 21h amb l’objectiu principal d’aprovar o no un canvi en la categoria d’auxiliar de conversa (a categoria Plus+) de cara al proper curs. Aquesta nova categoria permetria tenir un auxiliar de conversa molt més qualificat/da (amb estudis relacionats amb l’educació), però a la vegada, comportaria un increment de quota. També aprofitarem l’assemblea per parlar de les colònies d’estiu d’enguany i de les últimes novetats en la construcció de la nova cuina per la Flama.

Com sabeu, tot i que l’AMPA de l’escola som tots els socis i sòcies que la formem, en cada moment hi ha algunes pares i mares que assumeixen una responsabilitat extra formant part de la Junta o de les diferents Comissions. Com més gent som, menys feina s’ha d’assumir i, per tant, més agradable és fer-la. A més, pel bon funcionament de l’AMPA és important que les persones que adquireixen aquesta responsabilitat vagin rotant.

És per aquesta raó, que fem una crida a la participació. Aquest és un bon moment per entrar en alguna comissió per veure com treballa, i si ens agrada, poder començar el curs vinent tenint una visió general de com funciona tot. En aquesta reunió ens podeu preguntar qualsevol dubte o aclariment sobre les comissions i apuntar-vos, en el cas que us animeu.

Salutacions a tots i totes. A l’enllaç de més avall podeu obrir la convocatòria. Ens veiem a l’assemblea!

08_Convocatoria_assemblea_extraordinaria_040419