Bon dia Families!

Per minimitzar incidències, la comissió de Transport demana a les famílies usuàries de bus la vostra col·laboració per millorar el control del servei a les parades.

Demanem al servei de monitoratge que sigui estricte i només deixi baixar els nens si hi ha alguna de les persones autoritzades per recollir-los o si tenen l’autorització per baixar sols.

Això pot comportar un petit alentiment del procés de recollida dels nens a les parades. Per això és important que qui vagi a recollir els alumnes sigui puntual i faciliti la gestió de la monitora al moment de recollida.

Recordeu que si l’alumne no pot baixar perquè no hi ha qui el pugui recollir aquest es quedarà al bus i seguirà el trajecte.
Quan la monitora pugui mirarà de contactar als familiars i aquests hauran d’anar a recollir l’alumne/a a la última parada del trajecte o on la monitora li indiqui. L’alumne/a estarà amb la monitora.

En cas que sapigueu que no arribareu a temps a la parada podeu contactar amb la monitora ? i avisar-la, així l’alumne no haurà d’aixecar-se del seient i el procés serà més ràpid.

Si us plau, feu un cop d’ull a la ruta del vostre bus i preneu nota del telèfon de la vostra monitora.

Passeu, també, aquesta informació a la gent del vostre entorn que vagi a recollir els alumnes (àvis, cangurs, tiets…).

Gràcies per la vostra col·laboració!