Benvolgudes famílies,

Us volem recordar que el divendres dia 20 de desembre hi haurà jornada intensiva i les classes acabaran a la 1 del migdia. Els nens que vulguin tornar en bus s’hauran de quedar a dinar i sortiran a les 15h de l’escola. Aquest dia no hi haurà extraescolars ni al migdia ni a la tarda.

Com d’altres anys, l’AMPA ofereix a tots els nens i nenes la possibilitar de realitzar  un taller organitzat pel CAE, enguany titulat “Espai Ludovinci, juga crea inventa” de les 15h a les 16.30h . El preu és de 6,5€ per infant i l’activitat es realitzarà sempre que s’arribi al nombre mínim d’inscrits.

Si esteu interessats en que el vostre fill/filla realitzi el taller heu de fer una transferència al número de compte ES36 0182 1554 3102 0166 2080 indicant Taller Nadal + nom i cognoms alumne + curs. També heu de portar full d’inscripció que us adjuntem, omplert i signat, al despatx de la Carme Duocastella (de 9 a 13h i de 16 a 17:30h)  abans del dia 9 de desembre.

Us recordem que per poder realitzar el taller els vostres fills/filles aquest dia s’han de quedar a dinar a l’escola ja que no hi ha l’opció de portar-lo a les 15h.

Tingueu en compte que, quan finalitzi el taller a les 16:30h, haureu de passar a recollir els vostres fills/es a l’escola, ja que no hi haurà servei de transport.

Full d’inscripció. pdf

Cartell 20D Difusió La Flama_compressed