Benvinguts/des al nou curs!

Demà comença el nou curs escolar 2019-2020 i des de l’AMPA Flama ho tenim tot a punt per donar suport a les famílies de l’escola oferint-vos tots aquells serveis i recursos que estan al nostre abast.

Primer de tot, volem aprofitar aquest text per donar la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen a l’escola. Esperem que al nostre centre us hi trobeu tant a gust com nosaltres i us volem dir que estem a la vostra disposició per resoldre tots aquells dubtes que tingueu en relació a les tasques i el paper que juga l’AMPA a l’escola Flama. Pensant especialment en vosaltres, com ja sabeu, el proper dissabte 14 de setembre celebrarem una festa de benvinguda pel nou curs durant tot el matí. Hi esteu tots convidats!

Pel que fa als serveis que ofereix l’AMPA a les famílies, tant les extraescolars com l’hora despertador estaran a punt des del primer dia d’escola per a tots els nens i nenes que s’hagin inscrit. Us recordem que durant el curs podreu sol·licitar l’ús esporàdic d’espai de joc (fins a 2n) i hora despertador (tots els cursos) a través d’un formulari penjat a la web www.ampaflama.cat/formularis. És molt important que abans d’omplir el formulari li pregunteu a la Carme Duocastella si queden places lliures. Els horaris per omplir els formularis d’ús esporàdic d’espai de joc / hora despertador són:

  • Espai de joc: de les 18h del dia anterior fins a les 12h del dia en qüestió (dia que el nen/a es quedarà a espai de joc)
  • Hora despertador: omplir el formulari el dia abans al servei (des del moment que la Carme t’ha donat autorització fins a les 17 h del dia anterior).

(més informació a: https://www.ampaflama.cat/extraescolars/espai-de-joc i https://www.ampaflama.cat/hora-despertador/).

Pel que fa al servei de menjador us recordem que si voleu fer algun canvi puntual respecte del que teniu contractat, heu de notificar-ho a través del formulari que hi ha penjat a la web, de les 18 h del dia anterior fins a les 9 del matí del dia en qüestió. Els canvis a notificar són:

  • L’alumne/a utilitzarà avui el servei de menjador (servei esporàdic), tot i no tenir-lo contractat.
  • L’alumne/a requereix avui una dieta tova
  • L’alumne/a no utilitzarà avui el servei de menjador (servei fix – sol·licitud de devolució. Nota: Si no es notifica, es cobrarà el servei).

Qualsevol consulta pel que fa al servei de transport us heu d’adreçar al Consell Comarcal (93 693 03 93 | 93 693 03 57 |educacio@ccbages.cat).

D’altra banda, demà mateix, dijous 12 de setembre,  també es reprenen les reunions mensuals de l’AMPA, que com sempre es faran a les 21:00h al menjador. Tots els pares i mares que així ho desitgin poden assistir. Com ja sabeu, l’AMPA organitza cada curs un munt d’activitats i de serveis, i això requereix la participació d’un equip humà ampli i molt divers. Hi ha moltes maneres de contribuir a fer rutllar els serveis i activitats de l’AMPA, fins i tot per a aquells que tenen molt poc temps disponible. La participació activa dels socis sempre hi és benvinguda!. Si no podeu assistir a la reunió i esteu interessats en participar, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@ampaflama.cat i us informarem!

Que tinguem tots un molt bon inici de curs!