Benvolgudes Famílies!

El proper divendres dia 21, últim dia d’escola, està previst que hi hagi diferents mobilitzacions reivindicatives i que poden afectar a la xarxa viària.

Ausolan, l’empresa de càtering del servei de menjador, garantirà per a tots els alumnes que facin ús del menjador un plat únic que portarà a l’escola el dia abans per tal de poder ser servit el divendres. Aquest plat consistirà en una amanida de llenties amb tonyina i ou dur. Els menús d’al·lèrgics i intolerants també els portaran el dia abans.

Les famílies que no facin ús del menjador (si sou usuaris fixes) o que el necessitin (usuari esporàdic) per aquest dia 21 de desembre ho heu de comunicar de la manera habitual a través del formulari web (a partir de les 21h del dijous fins a les 9h del divendres).

En un principi no hi ha previst que hi pugui haver més afectacions en els serveis  de l’Ampa (transport o taller de nadal). Si es produeix alguna variació, us informarem NOMÉS a traves dels següents canals d’informació: whatsapp classe, telegram i pàgina web.

Recordeu que divendres hi haurà jornada intensiva i les classes acabaran a la 1 del migdia. Els nens usuaris de transport de tarda i que es quedin a dinar sortiran doncs, a les 15h de l’escola. Aquest dia no hi haurà extraescolars ni al migdia ni a la tarda. Els nens i nenes que facin el taller de Nadal, els haureu d’anar a recollir a l’escola a les 16:30h.