Benvolgudes famílies,

Esperem que tots i totes estigueu molt bé. Des de l’AMPA us donem la benvinguda al nou curs escolar i us transmetem la següent informació d’inici de curs: 

Menjador

Us informem que ja està en marxa la construcció de la cuina a l’escola!

Fins que aquesta estigui operativa (s’espera que sigui a l’octubre) es mantindrà el càtering amb l’empresa Ausolan i el servei es farà al gimnàs. 

Properament us informarem del període d’inscripcions dels usuaris fixos que enguany també es farà de forma telemàtica.


Activitats extraescolars

Des de la comissió d’extraescolars de l’escola us fem arribar la graella d’activitats per al proper curs 2020-2021:

 

Canvis: respecte el curs passat, s’han anul·lat les activitats de mindfulness i informàtica, i robòtica ha canviat els dies.

Inici de curs: totes les activitats extraescolars s’iniciaran el mes d’octubre, excepte:

  • Judo, teatre, gimnàstica, modern dance i multiesports que no començaran fins al novembre, moment en el qual es preveu que la cuina estigui construïda (fins a aquest moment el menjador estarà al gimnàs i per això no es poden fer aquestes activitats).
  • Futbol (grups de 1r a 4t) que, al estar federats, començaran el 7 de setembre a la Pirinaica. A l’octubre, els entrenaments es faran a l’escola com fins ara. Els nens/es que s’apuntin nous aquest curs, així com els de P4 i P5 començaran directament a l’octubre a l’escola. 

Properament us informarem del període d’inscripcions que enguany també es farà de forma telemàtica.

 

Consideracions de les activitats extraescolars:

– La realització de les activitats està subjecta a un nombre mínim d’inscrits.

– En cas d’haver-hi més sol·licituds que places ofertades l’assignació es realitzarà per ordre d’inscripció.

– El preus són orientatius i poden estar subjectes a petites modificacions en funció del nombre d’alumnes inscrits.

No s’acceptaran baixes en les activitats. Si un alumne/a deixa d’assistir s’haurà de continuar pagant fins a final de curs ja que es pot posar en risc la continuïtat de tota l’activitat. En el cas que un nen/a quedi aïllat en quarentena també es cobrarà l’activitat.

L’horari de les extraescolars de tarda serà de 16.40h a 17.50h per complir amb la sortida esglaonada de l’escola de les 16.30h, de la qual informarà properament l’escola. A futbol, l’horari dels alumnes de 1r a 4t serà fins a les 18 hores.

– Degut a la situació de la pandèmia que estem vivint i amb la qual ens tocarà conviure en els propers mesos, des de l’AMPA es prendran les mesures extraordinàries que siguin necessàries per poder portar a terme les activitats (seguint les recomanacions del Departament) en quant a distància social, neteja de mans, mascareta… En principi, caldrà dur mascareta en totes les activitats extraescolars excepte en les esportives (a judo s’ha d’acabar de valorar si s’haurà de portar quan es facin maniobres) per als nens majors de 6 anys. En tot cas, cada extraescolar informarà de les mesures que s’aniran adaptant segons la fase en la que ens trobem en cada moment.

Descarregar graella 2020-2021 (versió 01)


Transport

Com ja sabeu, el Consell Comarcal del Bages gestiona el servei de transport a l’escola Flama. En principi, el servei no varia respecte al curs passat amb la única variant de l’obligatorietat de l’ús de la mascareta al bus. Qualsevol novetat s’informarà a través de la seva pàgina web:(https://www.ccbages.cat/educacioicultura/educacio/transport/) on també hi trobareu un telèfon i correu de contacte (93 693 03 50|consell@ccbages.cat) per qualsevol dubte.