Comissió d’activa

Aquesta és una de les comissions més coneguda. S’encarrega de donar a l’Ampa i a l’Escola Flama, el toc més lúdic-festiu.

La comissió d’Activa està formada per un grup de pares i mares amb moltes ganes de gresca. No hi ha festa, taller o celebració que se’ls resisteixi.

Que arriba La Castanyada, doncs allà les veus vestides de Castanyera, assajant el petit ball amb el qual faran riure a les nenes i nens de l’Escola. Que arriba Nadal, doncs allà que van fer tallers de manualitats amb els més petits i la Tómbola Solidària per al Marató de tv3. Que arriba Carnestoltes, doncs allà que muntem la rua. Que arriba el final de curs, doncs fan volar la seva imaginació per fer una Festa de la Primavera ben divertida i  on tothom tingui lloc i es diverteixi!

Aquesta comissió també s’encarrega d’organitzar xerrades i altres activitats per dotar d’eines i recursos als pares.

En la comissió d’Activa mai tenen mans suficients i és per això que les agrada que hi hagi mares i pares col·laboradors que no poden comprometre’s a formar part de la Junta de l’AMPA, però que sempre estan disponibles per donar un cop de mà i participar en les bambolines de les diferents activitats.

Si t’han entrat ganes de formar part d’aquesta divertida comissió, no t’ho pensis gaire i envia un e-mail a activa-ampa@ampaflama.cat contactaran amb tu i formaràs part de la festa.

Galeria de Fotos

Castanyada

Nadal

Carnestoltes

Xerrades

Festa de la Primavera